Aalborg | Lørdag 4. og søndag 5. februar 2023

DK

Velkommen på Outdoor 2023


Danmarks store specialmesse for natur, jagt og lystfiskeri står klar med spændende stande, interessante foredrag, nye produkter og oplevelser for hele familien.

OUTDOOR-messen gennemføres ikke!

Efter lange og svære overvejelser har vi i Aalborg Kongres & Kultur Center besluttet, at vi ikke vil gennemføre OUTDOOR-messen, som var planlagt til at finde sted i februar 2023.

Grundet COVID-19 pandemien har vi ikke kunnet gennemføre messen siden 2019 og vi vurderer, at markedet for outdoor-messer er fuldt dækket ind med messerne i Hillerød, Odense, Fredericia, Aars, Brahetrolleborg o.a.

Vi vurderer, at resultatet ikke vil stå mål med den kæmpe indsats, det vil være at arrangere en messe, som kan leve op til de kvalitetskrav, vi stiller til vores messer.

Vi har tænkt længe og grundigt over beslutningen, og vi er kede af at skuffe de udstillere, som har tilkendegivet over for os, at de ønsker at deltage på messen i Aalborg, men vi mener at det, markedet taget i betragtning, er den korrekte beslutning vi har taget; at OUTDOOR-messen ikke vil blive gennemført i Aalborg i 2023.