Fredag 8., lørdag 9. og søndag 10. februar 2019

Indkvartering

Indkvartering

Bo i direkte tilknytning til Aalborg Kongres & Kultur Center, i hjertet af Aalborg, med byens mange attraktioner og butikker lige udenfor din hoteldør.

Du vil straks føle dig hjemme i de 168 moderne og komfortable værelser og suiter, der alle er indrettet med skandinavisk design. Værelserne på hotellets øverste etager har en fantastisk udsigt over Aalborg by. Mød dine kolleger eller kunder til en drink i den hyggelige lobbybar, eller få lidt arbejde for hånden ved et af bordene, mens du nyder en kop kaffe eller te. Du kan selvfølgelig også læse dagens avis, eller bare slappe af mens du betragter det travle liv i receptionen. Efter en lang dag på messe kan du lade op og stresse af i hotellets fitnessrum, hvor du finder moderne udstyr, der passer til alle slags workout. Ankommer du i bil, finder du en offentlig parkeringsplads foran hotellet, men der tilbydes også en aflåst og overvåget parkeringskælder under hotellet. 

Læs mere på Scandic Aalborg Citys hjemmeside - bestil her - eller ring på tlf. 70 12 51 51Scandic Aalborg City
Europa Plads 1
9000 Aalborg
Tlf. 70 12 51 51


 

Oversigt over hoteller
Hotelværelser af høj kvalitet kan man finde i de fleste byer, men hoteller af international standard med 1.500+ førsteklasses hotelværelser inden for behagelig gå-afstand til messecenteret, og lige midt i en af Danmarks mest attraktive oplevelsesbyer, skal man lede længe efter. Men du finder det i Aalborg! Her er gæsten i centrum, og hotellerne uddanner løbende deres personale med henblik på at give vores gæster en god oplevelse af byen.

Se oversigt over hoteller i Aalborg