Aalborg | Fredag 12., lørdag 13. og søndag 14. februar 2021

Kom igang med undervandsjagt

KOM IGANG MED UNDERVANDSJAGT

Foredrag søndag 10. februar kl. 14.00

Der er lagt op til gode historier fra undervandsjagt i hele verden og brugbare tips og tricks til at forbedre jagten under havets overflade, når Morten Rosenvold Villadsen holder foredrag.

Morten Rosenvold Villadsen startede selv som dreng med at fange fisk i Storebælt med et håndspyd. I dag er han ekspert i fridykning og undervandsjagt, hvor han både er blevet danmarksmester og har sat flere imponerende rekorder. Men glæden ved jagten under vand er stadig den samme som dengang, han fangede fisk i Storebælt.

- Det mest fascinerende ved undervandsjagt er det adrenalinkick, jeg oplever, når jeg fanger en fisk. Det er fedt at kunne holde vejret og snige sig helt på en fisk, som du så kan fange med en harpun. Jeg har i løbet af de sidste mange år været hele verden rundt for at dykke og fange fisk, og det er lige spændende hver gang, siger Morten Rosenvold Villadsen.

Er man helt ny undervandsjæger, gælder det om at købe en god dykkermaske og en våddragt, og ellers blot hoppe i vandet. Morten Rosenvold Villadsen anbefaler i nærheden en mole, hvor miljøet under vandet er spændende.

Vil du have inspiration til din undervandsjagt, lære at hente mad fra havet eller høre om hvordan du kommer igang, så kom til dette foredrag.

Morten laver til dagligt kurser i undervandsjagt og udgiver bøger, podcast og blogindlæg på undervandsitetet.dk